Tehosta toimintaasi digisparrauksella!

Haluaisitko hyödyntää digitaalisia työkaluja ja nettiä tehokkaammin liiketoimintasi tukena? Tökkiikö asioiden opiskelu yksin? Älä anna haastavalta tuntuvien asioiden lannistaa mieltäsi tai vesittää visiotasi uusista bisnesmahdollisuuksista. Ota avuksesi kokenut digiekspertti, joka luotsaa sinut pois digimaailman karikoista. Monesti pienellä sparrauksella voi olla kauaskantoiset vaikutukset.

Nyt voit hankkia tarvitsemasi määrän henkilökohtaista digisparrausta kokeneelta digiasiantuntijalta ja -kouluttajalta Timo Pihlajamäeltä. Sparrauksessa voidaan keskittyä tismalleen niihin akuutteihin pulmiin ja pullonkauloihin, jotka ovat sinun ja yrityksesi digiläpimurron esteenä. Edulliset sparraustunnit voidaan pitää verkossa tai livenä Jyväskylän seudulla.

Digisparrauksessa voidaan syventyä esimerkiksi seuraaviin asioihin:

· Digipalvelun tai -tuotteen tuotteistaminen, markkinointi ja myynti.
· Verkkosivuston, -kaupan tai -kurssin luominen ja ylläpito. 

Ole yhteydessä Timoon puhelimitse 050 5299505 tai sähköpostilla timo.pihlajamaki@innoverkko.com ja kerro haasteesi.

Huom! Muistathan, että moniin verkkokurssikoulutuksiimme sisältyy optiona henkilökohtainen sparraustarjous. Voit hyödyntää kurssitarjouksen olemalla suoraan yhteydessä kurssin kouluttajaan.

Sparrausta ostaessasi kerro lyhyesti, millaista sparrausapua tarvitset. Näin sparraaja pystyy valmistautumaan tapaamiseen paremmin ja sparraustunti on mahdollisimman tehokas.

Tilaa digisparraus.
Yrittäjältä yrittäjälle.

75€/h (+ alv.)
Livenä tai webinaarina.
  • WordPress sparraus
  • Digipalvelun hankintoihin ja suunnitteluun
  • Digipalvelun tuotteistamiseen tai markkinointiin
  • Heitä digihaaste, niin ratkaisuaan se