Onnistu WooCommerce verkkokauppiaana.

Haluatko laajentaa kivijalkamyymäläsi toimintaa verkkoon? Vai onko haaveenasi aivan uusi verkkokauppayritys? Osallistumalla WooCommerce ja verkkokauppa haltuun -koulutukseen saat pyöräytettyä verkkobisneksesi näppärästi käyntiin ja opit samalla ylläpitämään kauppaa itsenäisesti.

Koulutuksessa luot verkkokaupan huippusuositulla ja helppokäyttöisellä WooCommerce verkkokauppa-alustalla. Se on maailman suosituimman julkaisujärjestelmän, WordPressin, lisäosamaailman suosituin verkkokauppavaihtoehto.

”Tule mukaan ja luo itsellesi menestyvä nettibisnes!”

Hinta

299€ (+alv. 24%)
 • Autamme sinut alkuun
 • Perustat itse verkkokaupan
 • 1h yritys-/henkilökohtaista sparrausta
 • Saat käyttöösi verkkomateriaalit

Kuvaus:  Verkkokauppa haltuun on käytännönläheinen koulutus, jossa pääset itse harjoittelemaan verkkokaupan ylläpitoa. Saat hyvän kokonaiskuvan verkkokaupan pyörittämisestä. Koulutuksessa käydään verkkosivujen rakentamisen ohella läpi esimerkiksi verkkopalvelun ostamiseen, verkkokaupan perustamiseen, hakukoneoptimointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liittyviä sisältöjä. Saat myös vinkkejä ja henkilökohtaista sparrausta oman verkkokauppasi räätälöintiin, käyttöönottoon, ylläpitoon ja markkinointiin.

Kenelle: koulutus on tarkoitettu kaikille verkkokaupasta kiinnostuneille: yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Toteutustapa: kurssi on käytännönläheinen ja oppiminen tapahtuu tekemällä. Kurssin aikana toteutat ohjatusti oman verkkokaupan ja pääset opettelemaan sen hallintaa. Kurssilla osallistujat käyttävät omaa kannettavaa tietokonettaan.

Lisätietoja: Timo Pihlajamäki, p. 050 5299505. Sposti: timo.pihlajamaki@innoverkko.com.
Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Kaikille yhteisten kurssitapaamisten lisäksi hinta sisältää yhden tunnin henkilökohtaista valmennusta/sparrausta. Yksilöaika voidaan käyttää tarpeidesi mukaan, esimerkiksi verkkokauppaideoidesi läpikäyntiin. Saat käyttöösi myös verkko-oppimisympäristön, jossa on ohjeita (myös videoituja) itsenäisen opiskelun tueksi.


Sisältö:

 • 1. kerta (2,5h)
  Erilaiset verkkokauppavaihtoehdot
  WooCommerce-verkkokaupan perustaminen ja asentaminen
  Verokannat ja muut asetukset
  Tuotteen lisääminen
 • 2. kerta (2,5h)
  Erilaiset tuotteet, tuoteyhdistelmät, vaihtoehtoiset tuotteet
  Maksutavat (mm. verkkopankkimaksut, PayPal)
  Toimitustavat ja toimitusmaksujen määrittely
 • 3. kerta (2,5h)
  Tarjouskupongit
  Maksaminen
  Tilaus- ja käyttäjähallinta
  Lisäosat (mm. raportointi, varaston hallinta
 • 4. kerta (2,5h)
  Verkkokaupan markkinointi
  Verkkokaupan ja tuotteiden hakukoneoptimointi

Jokainen kurssilainen voi hankkia kolme tuntia henkilökohtaista lisäsparrausta kurssihintaan 42€/h + alv. (norm. 60€ + alv.). Sparrauksen aikataulu sovitaan yrityskohtaisesti.