Luo omat WordPress -nettisivut alusta asti ja opi tietourvaa.

”Netti tekee sinut näkyväksi ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia.”

Puuttuuko sinulta hyvä nettipresenssi eli -läsnäolo?  Ovat sivusi vanhanaikaiset, toimivatko ne mobiilisti? Onko sinulla netin tietoturva-asiat hallussa? WordPress koulutuksessa toteutat itse ohjatusti omat kotisivusi ja opit tärkeimmät tietoturva-asetukset. Tässä yrityskoulutuksessa saat kuntoon sekä digitaalisuuden että brändäyksen ja nettipresenssin, sekä opit tietoturvaa ja saat ajankohtaista tietoa GDPR asioista.

 

 

 

Hinta

297€ (+alv. 24%)
 • Autamme sinut alkuun
 • Saat tehtyä nettisivut itse mutta ohjatusti
 • Bonuksena saat 6 kk käyttöoikeuden Verkkosivuvelhon WordPress ABC verkkokurssille. Voit opiskella ja kerrata asioita myöhemminkin.
 • 1h yritys-/henkilökohtaista sparrausta

Kuvaus: Digivalmentajan verkkosivutyöpajassa toteutat ohjatusti itse omat kotisivut. Koodaustaitoja et tarvitse, sillä sivut toteutetaan helppokäyttöisellä WordPress -ohjelmalla. Opit samalla ymmärtämään ja hahmottamaan verkkopalvelun suunnittelun prosessia ja käsitteitä. Koulutuksessa käydään verkkosivujen rakentamisen ohella läpi esimerkiksi verkkopalvelun ostamiseen, hakukoneoptimointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liittyviä sisältöjä. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta kotisivujen tekemisestä.

Kenelle: koulutus on tarkoitettu erityisesti aloittavalle yrittäjälle, pienyrityksille, freelancereille, graafisille suunnittelijoille, yhdistyksille tai muuten vain verkkojulkaisusta kiinnostuneille.

Toteutustapa: kurssi on käytännönläheinen ja tekemällä oppimista. Osallistuminen vaatii oman kannettavan tietokoneen. Kurssin aikana toteutat itse ohjatusti omat WordPress sivustosi.

Lisätietoja: Timo Pihlajamäki, p. 050 5299505. Sposti: timo.pihlajamaki@innoverkko.com.

Hinta: vain 297 € + alv.  (sis. 1h yritys-/henkilökohtaista sparrausta omien tarpeidesi mukaan). Lisäksi saat käyttöösi verkko-oppimisympäristön, jossa on ohjeita itsenäiseen opiskeluun. Varaa paikkasi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.


Aikataulu ja sisältö:

 • 1. kerta (2,5h)
  – Verkkopalvelun suunnittelu
  – WordPress käyttöliittymä ja mitä WordPressillä voi tehdä
  – Teemat
  – Sivut ja teksti
 • 2. kerta (2,5h)
  – Median tuominen sivuille: kuvat, videot
  – Valikot
  – Workshop
 • 3. kerta (2,5h)
  – Lisäosat ja vimpaimet
  – Workshop
 • 4. kerta (2,5h)
  – Hakukoneoptimointi (SEO), löydettävyys
  – Workshop
 • 5. kerta (2,5h)
  Sukellus tietoturvaan
  – WordPress/nettisivujen tietoturva
  – Tietosuojaseloste ja GDPR
  – Yrityksen tietoturva

Lisäksi jokaisella on mahdollisuus saada henkilökohtaista lisäsparrausta max. 3h tarpeista riippuen kurssihintaan 42€/h + alv. (norm. 60€ + alv.). Sparrauksen aikataulu sovitaan yrityskohtaisesti.